Haber

Kiko ve Binben Yayında!

Çocuklar interneti giderek daha fazla kullanmaya başlıyorlar. Konuşma öncesi dönemindeki çok küçük çocuklar bile çevrimiçi risklere giderek daha fazla maruz kalıyorlar. Bu riskler, çocuklara çocuk dostu Kiko ve Binben'in “altın kurallarını” mümkün olduğunca erken öğreterek önlenebilir!

Haber

Teklif Çağrısı

Derneğimiz tarafından yürütülmekte olan bir proje kapsamında aşağıdaki hizmetlere ihtiyaç duyulmaktadır. 2022 yılında başlayan projemiz 3 yıl sürecektir, teklif veren firmalardan her yıl ilgili yıl için geçerli olan fiyatlar istenecektir. Teklifler, TL üzerinden KDV dahil olarak hazırlanmalı ve ilgili yıl sonuna kadar geçerli olmalıdır. Bu kurala uygun hazırlanmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Haber

Öğrencilerden Derneğimize Anlamlı Ziyaret

ABC Okullarında okuyan dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup Derneğimizi 9 Haziran 2022 tarihinde ziyaret etmiştir. Ziyaret, öğrencilerin "eşit fırsatlara erişim toplumlar arası ilişkilere yön verir" ana fikri doğrultusunda yaptıkları bir sergi hazırlığı kapsamında gerçekleşmiştir.

Haber

Proje Sorumlusu İş İlanı

Overall objective of the project is to contribute to the enhancement and fulfilment of children’s rights and freedoms as fully competent digital citizens with a focus on strengthening resilience of children against all forms of digital violence through child participation in Turkey. Specific objectives of the project are:

Haber

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Başkent Üniversitesi; Derneğimizin Başkanı Prof. Dr. Tomris Türmen'i ağırladı. Prof. Dr. Mehmet Haberal ile Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal da katıldı programa. Başkent Üniversitesi'nde yüzde 60'a yakın kadın istihdamı olduğuna dikkati çekti Mehmet Haberal, "Emaneti ehline veriyoruz" dedi. Tüm kadınlar bu özel gününü kutladı. Prof. Dr.Tomris Türmen de öğrencilere önemli tavsiyeler verirken, Dünya Sağlık Örgütü'nün İhsan Doğramacı Aile Sağlığı Vakfı Ödülü"ne layık görülen Prof. Dr. Mehmet Haberal'ı bir kez daha tebrik etti.

Haber

UNWOMEN'ın 2022 Dünya Kadınlar Günü Teması

2022 Dünya Kadınlar Günü: "Sürdürülebilir Bir Yarın İçin Bugün Toplumsal Cinsiyet Eşitliği"

8 Mart 2022 Dünya Kadınlar Günü'nün (DKG 2022) teması “Sürdürülebilir bir yarın için bugün toplumsal cinsiyet eşitliği”, iklim değişikliğine uyum, hafifletme  ve müdahale suçlamalarına öncülük eden dünyadaki kadın ve kızların herkes için daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etme katkısını kabul ediyor.